Voi elämän kevät sentään !!! Minä ja Ida ollaan saatu PlusTv:n 100€ sponssi askarteluvälineiseisiin :D En oikeen tahto vieläkään uskoa koko asiaa vaikka siitä jo pari päivää sitten minulle ilmoitettiin. Idalle kun kerroin asiasta ei sen kiljumiselle meinannut tulla loppua .... taisi olla vielä hämmästyneenpi kuin äiskä. Nyt voimme vihdoin sijoittaa leimasinväreihin ja muutamiin leimasintarvikkeisiin ... tahtovat nuo värit olla niin pirun kalliita, varsinkin kun yhdellä ja kahdella värillä on vaikea saada tehtyä sellaisia kortteja joiden tekemisestä haaveilemme. Rahat kun ovat vaan melkoisen tiukalla näin lasten kanssa kotosalla ollessa että välillä tulee oikein paha mieli kun tahtoisi kokeilla jotain uutta mutta silloin tarvisi aina niitä euroja! Ovat nämä askartelutarvikkeet vaan melko suolasen hintaisia. Onneksi on ollut ihania ystäviä ympärillä jotka ovat hakeneet meiltä kortteja eri tilaisuuksiin niin ollaan voitu niillä euroilla hankkia esim. papereita ja kukkia. ISO KIITOS JA KUMMARRUS KAIKILLE MEITÄ TUKENEILLE :D   ... sniiif ... nyt valuu sitten kyyneleet!

Meidän hienot haastattelukyssärit voi käydä lukasemassa täältä. Vastaukset eivät ole päätä huimaavia ... en oikein saanut ajatuksiani kasaan sen hämmennyksen jälkeen.

Tässä alla vielä muutama tämän päiväinen Sarah Kay - kortti 3D:nä. Näihin kokeilin vihdoin noita Luxury pohjakartonkeja jotka joskus olen alesta löytänyt. Ne olivatkin ihan kivoja ja odottivat näköjään laatikon pohjalla juuri näitä kuvia :D

3751582135_39fae0a761.jpg

3752374308_2f18b92ce3.jpg